De locatie is zeer goed bereikbaar vanwege haar ligging langs de verbrede en verdiepte A4. Zo zijn de grote steden Rotterdam, Delft en Amsterdam binnen mum van tijd bereikbaar. Het centrum van Leiden met al haar voorzieningen is zelfs op fietsafstand gelegen. Ook is zeer dichtbij gelegen het recreatief Transferium van Zoeterwoude. Het startpunt voor een dagje uit, op de fiets of te voet. De La Place met natuurspeeltuin De Swetse Speeldernis vindt u hier. Ook kunt u hier een bootje huren of streekproducten kopen bij de kaasboer. Vanaf het Recreatief Transferium kunt u via diverse bewegwijzerde fiets- en wandelroutes het Land van Wijk en Wouden gaan verkennen. Dit landelijk gebied is rijk aan natuur, water, oer-Hollandse weidelandschappen en cultuurhistorie.

Locatie

De voorzijde van de 24 twee-onder-één-kapwoningen is gelegen aan de Stadhouderslaan in Zoeterwoude-Rijndijk. Deze ontwikkeling maakt deel uit van de totale gebiedsontwikkeling Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude. Zie voor de exacte ligging in het plangebied deelgebied 6.

De achtertuinen van de woningen hebben houten vlonders met natuurlijke oevers en zijn gelegen aan de Verde Vista Plas. In deze plas zijn meerdere eilandjes gelegen. Het Pirateneiland is een speeleiland voor kinderen.

Contactpersoon

1
Annemarie Burgerhout
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Wonen in de Watertuin
is een ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Groen_RGB.gif

 

Makelaar:

Fides - ERA - NVM - Telefoonnummer Nieuwbouw_zonder TEL klein.jpg

 

Aannemer:

Logo Giesbers Wijchen.JPG

 

Architect:

loko_architecten.gif

 

Financieel adviseur:

20170327 logo CombiNed KLEIN.jpg