Verkoop 'Wonen in de Watertuin' gestart

Geplaatst op 21 apr. 2017

Gisteren, 20 april 2017, was het dan zo ver en ging het project ‘Wonen in de Watertuin’ in verkoop.

Gedurende de Première, die plaatsvond in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk, was er continue aanloop. Medewerkers van Kalliste en haar bouwpartner Giesbers Wijchen en Financieel Adviseur CombiNed waren aanwezig om alle vragen van de geïnteresseerden te beantwoorden.

Na een inspirerende Woonworkshop, die plaatsvond op 22 maart jl., zijn alle ideeën en wensen van geïnteresseerden verwerkt in de definitieve verkoopstukken. De bezoekers van de Première uitten hun enthousiasme over de architectuur, de vlonders aan het water en energiezuinigheid (energielabel A++++) van de woningen in het project ‘Wonen in de Watertuin’ aan de Verde Vista Plas. Een door Kalliste ontwikkeld project dat onderdeel uitmaakt van de totale gebiedsontwikkeling Verde Vista Meerburg.

Alle aanwezigen ontvingen persoonlijk de verkoopdocumentatie. Deze verkoopinformatie is inmiddels ook beschikbaar op de projectwebsite www.wonenindewatertuin.nl.

Inschrijven kan tot en met maandag 1 mei a.s. tot 12.00 uur. De uitslag van de loting wordt op dinsdag 2 mei bekend gemaakt.

Contactpersoon

1
Ruud de Hoogt
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Wonen in de Watertuin
is een ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Groen_RGB.gif

 

Makelaar:

Fides - ERA - NVM - Telefoonnummer Nieuwbouw_zonder TEL klein.jpg

 

Aannemer:

Logo Giesbers Wijchen.JPG

 

Architect:

loko_architecten.gif

 

Financieel adviseur:

20170327 logo CombiNed KLEIN.jpg