MaatwerkHuis

Door de toepassing van het WijzerWonen-proces van Kalliste komt het ontwerp van uw unieke woning in het project ‘Wonen in de Watertuin’ tot stand. Nadat u de woning heeft aangekocht begeleiden wij u met het MaatwerkHuis naar uw nieuwe thuis.

icon_begeleider.png

Persoonlijke kopersbegeleider

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor u het aanspreekpunt van de aannemer. Na aankoop van de woning wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Uw begeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en uw individuele woonwensen.

icon_keuken.png

Keuze van uw keuken

Voor het project ‘Wonen in de Watertuin’ is Voortman Keukens geselecteerd als projectleverancier. Zij doen enkele scherpe projectaanbiedingen en nodigen u uit voor een afspraak in de showroom waar alle tijd is om uw wensen te bespreken. Neem uw kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Wij zorgen er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis op de juiste plaats zijn aangebracht.

icon_badkamer.png

Keuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van grote tegels en hoogwaardig sanitair. Omdat smaken verschillen is voor het sanitair en tegelwerk Wessels Tegels & Sanitair uit Lichtenvoorde geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Na contractering nemen zij contact met u op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Kiest u liever voor een andere leverancier? Dat is geen probleem. Ook dan zorgen wij er graag voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis op de juiste plaats zijn aangebracht.

icon_notaris.png

Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomsten zijn vervuld, wordt u uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en bent u na ondertekening officieel eigenaar van de grond. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van uw huis.

icon_kijkdagen.png

Uw huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw wordt u een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van uw huis. U kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals u hem bedacht heeft.

icon_beoordeling.png

Stap 1 van de oplevering

De oplevering van het huis gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer u uit voor de eerste beoordeling.  Bij deze beoordeling wordt samen met u bekeken of uw huis technisch en kwalitatief  in orde is.

icon_oplevering.png

Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijkt u kritisch of uw huis naar uw wens is. Dit kunt u samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kunt u de kosten voor deze adviseur uiteraard bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in uw kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt u de sleutels van uw nieuwe huis.

Contactpersoon

1
Annemarie Burgerhout
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Wonen in de Watertuin
is een ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Groen_RGB.gif

 

Makelaar:

Fides - ERA - NVM - Telefoonnummer Nieuwbouw_zonder TEL klein.jpg

 

Aannemer:

Logo Giesbers Wijchen.JPG

 

Architect:

loko_architecten.gif

 

Financieel adviseur:

20170327 logo CombiNed KLEIN.jpg