stap_1.png

Woonworkshop

22 maart 2017

Tijdens de Woonworkshop op 22 maart 2017 kunt u meedenken over het ontwerp van de woningen, de woonomgeving, de indeling en plattegronden en de kopersopties. Meld u zich daarom nu aan als geïnteresseerde via het interesseformulier en u ontvangt automatisch een uitnodiging.

stap_2.png

Première

20 april 2017

Op deze dag wordt de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier beschikbaar gesteld. U kunt zich op deze dag zelf óf na de start verkoop inschrijven voor een woning in het project ‘Wonen in de Watertuin’.

stap_3.png

Inschrijven

1 mei 2017 tot 12.00 uur

Na de première kunt u zich inschrijven voor een woning als u geïnteresseerd bent een woning te kopen. Op het inschrijfformulier dat u tijdens de première heeft gekregen geeft u uw voorkeur op voor één of meerdere bouwnummers. Vóór de sluitingsdatum dient u het formulier (bij voorkeur per e-mail) in bij Kalliste.

stap_4.png

Toewijzing

2 mei 2017

Als u bent ingeloot voor een woning wordt u op de dag na de sluitingsdatum gebeld. Alle overige inschrijvers komen automatisch op de reservelijst en krijgen een e-mail. Als u bent ingeloot krijgt u een optie op de woning van uw keuze en wordt er een afspraak ingepland voor het verkoopgesprek met Kalliste. Indien een optant toch besluit niet voor deze woning te gaan dan wordt deze opnieuw verloot onder de reservekandidaten.

stap_5.png

Verkoopgesprek

mei - juni 2017

Het verkoopgesprek heeft u met Albert de Boer of Wilco Schipper van Fides makelaars uit Leiden. U krijgt tijdens dit gesprek meer informatie over het plan, de woning van uw keuze en de keuzemogelijkheden- en opties van de woning. 

Voor dit gesprek adviseren wij u om uw financiële mogelijkheden te bespreken met uw eigen adviseur of met onze projectadviseur CombiNed uit Zoeterwoude. Zijn of haar (positieve) advies is namelijk bepalend of er al dan niet een koopovereenkomst met u kan worden gesloten voor de woning van uw keuze.

stap_6.png

Optieperiode

5 dagen na uw startgesprek

U neemt alle informatie van het startgesprek mee naar huis. U bekijkt thuis rustig nog eens uw mogelijkheden. Vervolgens laat u binnen 5 werkdagen weten of u tot aankoop van de woning over wilt gaan. Als u dit niet wenst, dan gaan wij over tot het toewijzen van deze woning aan een andere kandidaat.

stap_7.png

Een feestelijk moment

5 dagen na afloop optieperiode

Nadat u heeft aangegeven dat u de koop- en aannemingsovereenkomst (KO en AO) wilt tekenen, wordt er door ons binnen 5 werkdagen met u een tekenafspraak ingepland mits u kunt aantonen dat u de woning kunt financieren. De ontbindende voorwaarde financiering loopt 2 maanden na het tekenen van de KO af. Dit is de periode die u heeft om uw financiering te regelen. Als dit lukt is de aankoop van uw droomwoning een feit!

Contactpersoon

1
Annemarie Burgerhout
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Wonen in de Watertuin
is een ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Groen_RGB.gif

 

Makelaar:

Fides - ERA - NVM - Telefoonnummer Nieuwbouw_zonder TEL klein.jpg

 

Aannemer:

Logo Giesbers Wijchen.JPG

 

Architect:

loko_architecten.gif

 

Financieel adviseur:

20170327 logo CombiNed KLEIN.jpg